2020-04-07 13:51

Parlamentarii PSD părăsesc plenul, unde a sosit Băsescu să-şi susţină mesajul

 |  15:38
Parlamentarii PSD părăsesc plenul, unde a sosit Băsescu să-şi susţină mesajul

ParlamentariiPSD părăsesc, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, sala de plen, unde seaflă preşedintele Traian Băsescu, pentru a rosti un mesaj.

Înainteadiscursului preşedintelui Traian Băsescu, Victor Ponta a afirmat, la microfonulplenului, că PSD îi solicită respectarea atribuţiilor prevăzute de articolul 80din Constituţie.

Ela continuat afirmând că, din moment ce preşedintele nu a dat curs cererii PSDde a lua poziţie faţă de modul în care Legea pensiilor a fost adoptată deCamera Deputaţilor, parlamentarii social-democraţi nu mai sunt obligaţi săparticipe la şedinţa comună a Parlamentului în care şeful statului urmează sărostească un discurs.

Dupăce parlamentarii PSD au părăsit sala de plen, Ponta s-a oprit în faţajurnaliştilor, explicând că i-a solicitat lui Băsescu, luni, printr-o scrisoaredeschisă, să "ia atitudine" faţă de ceea ce s-a întâmplat la Legeapensiilor.

"PreşedinteleRomâniei a preferat să ignore această gravă criză democratică şi a preferat săfie practic complice cu frauda din Parlament, comisă de Roberta Anastase şi degrupul PDL împotriva pensionarilor. În această situaţie am înţeles că Românianu mai are un preşedinte. Există domnul Traian Băsescu, preşedinte al PDL şi algrupului PDL, şi evident nu avem obligaţia de a-l asculta pe preşedintele PDL,Traian Băsescu, pe omul care nu îşi îndeplineşte atribuţiileconstituţionale", a mai afirmat Ponta.

Ela menţionat că PSD va reveni în plen la celelalte puncte de pe ordinea de zi aşedinţei comune a celor două Camere.

Laşedinţa Parlamentului nu participă nici parlamentarii PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine