2020-02-26 19:37

Percheziţii la cele două famii implicate în scandalul de la Mogoşoaia

 |  12:24
Percheziţii la cele două famii implicate în scandalul de la Mogoşoaia

Poliţiştiiilfoveni au făcut şase percheziţii, joi dimineaţă, la locuinţele membrilorcelor două familii care au fost implicate într-un conflict cu săbii şi bâte,marţi noapte, anchetatorii găsind mai multe bunuri ce ar proveni din furturi,astfel că 20 de persoane au fost duse la audieri.

Poliţiştii,alături de jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenţii, au percheziţionatlocuinţele suspecţilor Ioan Covaci, de 53 de ani, Florin M., de 26 de ani, IlieB., de 21 de ani, Ionel B., de 38 de ani, Gheorghe B., de 36 de ani şi ŞtefanAnghel, de 41 de ani, se arată într-un comunicat de presă de joi al PoliţieiRomâne.

În urmapercheziţiilor, anchetatorii au confiscat aparatură electrocasnică, unelte,scule şi bani, bunuri ce ar proveni din furturi comise de suspecţi.

Totodată,poliţiştii au găsit şi confiscat trei săbii şi cinci cuţite, trei bâte dinlemn, 23 de sticle cu benzină, precum şi un pistol cu bile, se arată într-ocompletare, remisă de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov.

Astfel, 20de persoane au fost conduse la audieri, poliţiştii verificând implicareaacestora în scandalul de marţi noapte, dintre două familii din Mogoşoaia.

Trei dintremembrii familiilor au fost deja arestaţi preventiv, miercuri seară, deJudecătoria Buftea. Printre aceştia se numără Ioan Covaci, Marian Anghel şiŞtefan Anghel.

În noapteade marţi spre miercuri, mai multe persoane din localitatea ilfoveană Mogoşoaias-au luat la bătaie din cauza unor conflicte mai vechi, în altercaţie fiindfolosite bâte şi săbii.

În urmaanchetei şi a audierii celor implicaţi în scandal procurorii de la Parchetul depe lângă Judecătoria Buftea au emis ordonanţe de reţinere şi au dus cincipersoane la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj contrabunelor moravuri.

JudecătoriaBuftea a decis arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile doar pentrutrei din cei cinci, respectiv Marian Anghel, Ştefan Anghel şi Ioan Covaci.Ceilalţi doi au fost lăsaţi liberi, iar instanţa nu a luat nicio măsurăpreventivă în cazul lor.

Cincipersoane au fost rănite în scandalul izbucnit, marţi noapte, între două familiirivale din localitatea ilfoveană Mogoşoaia, care s-au luat la bătaie cu săbiişi bâte, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă focuri de armă în aer pentru a-ilinişti pe scandalagii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine