2020-04-07 13:56

Persoanele cu maşini de peste 1.600 cm cubi şi mai multe case nu vor mai primi ajutoare de încălzire

 |  16:39
Persoanele cu maşini de peste 1.600 cm cubi şi mai multe case nu vor mai primi ajutoare de încălzire

Persoanelecare deţin şi alte locuinţe în afara celei de domiciliu, precum case devacanţă,sau maşini cu o capacitate cilindrică de peste 1.600 cmc nu vor maiprimi ajutoare de încălzire,evaluările indicând că peste 10% dintre cele 3,2milioane familii beneficiare ar urma să nu mai fie subvenţionate

Noile regulide acordare a ajutoarelor de încălzire vor fi aplicate începând cu sezonul deiarnă 2010-2011, a decis Guvernul în şedinţa de luni.

MinistrulMuncii, Ioan Botiş, a precizat la finalul şedinţei că plafonul lunar maxim devenituri pe membru de familie în limita căruia sunt acordate ajutoare deîncălzire a fost menţinut la 615 lei, împreună cu tranşele de venituri luatepână în prezent în calcul, dar au fost definite mai clar categoriile depersoane care pot fi subvenţionate.

Astfel,persoanele care deţin un alt imobil în afara celui de domiciliu sau vehicule cuo capacitate cilindrică de peste 1.600 centimetri cubi nu vor mai primiajutoare de încălzire.

Persoanelecare depun declaraţii neconforme privind bunurile aflate în proprietate, pentrua primi ajutoare de încălzire, vor fi sancţionate cu amendă de până la 5.000lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine