2020-02-16 21:48

Peste 4.000 de produse etnobotanice, găsite în urma a 17 descinderi în Argeş

 |  16:22
Peste 4.000 de produse etnobotanice, găsite în urma a 17 descinderi în Argeş

Peste4.000 de produse etnobotanice şi trei kilograme de substanţe pulverulente aufost găsite de poliţiştii antidrog, în urma a 17 descinderi efectuate, sâmbătă,în judeţul Argeş, fiind întocmite şase dosare de cercetare penală.

Întimpul acţiunii pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri,au fost efectuate controale la mai multe societăţi comerciale, cunoscute subdenumirea "magazine de vise" din judeţul Argeş, informeză, duminică,Poliţia Română.

Înurma cercetărilor s-a constatat că şase societăţi comerciale vindeau produse detip "etnobotanic".

Poliţiştiiau efectuat 17 descinderi la sediile societăţilor comerciale în cauză, precumşi la domiciliile proprietarilor, administratorilor şi personalului acestorunităţi.

Înurma percheziţiilor au fost ridicate 4.000 de produse etnobotanice, ambalatesub diferite forme, cu preţuri cuprinse între 30 şi 800 lei, precum şi treikilograme de substanţe pulverulente şi fragmente vegetale care vor fiexpertizate la Laboratorul Central de Analiză si Profil al Drogurilor dincadrul IGPR pentru a se stabili natura acestora. Valoarea de piaţă a produselorse ridică la aproximativ 3.200.000 de lei.

Poliţiştiiau întocmit şase dosare de cercetare penală, iar reprezentanţii GărziiFinanciare Argeş au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 delei şi au suspendat activitatea a două dintre societăţile comerciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine