2020-05-31 19:41

Peste 5.200 de orădeni au depus cereri de ajutor pentru încălzire, cu 50% mai puţini ca anul trecut

 |  13:17
Peste 5.200 de orădeni au depus cereri de ajutor pentru încălzire, cu 50% mai puţini ca anul trecut

Peste5.200 de orădeni au depus, în această toamnă, cereri pentru ajutor laîncălzirea locuinţei, numărul lor fiind cu 50 la sută mai mic faţă de anultrecut, când s-au înregistrat aproximativ 10.000 de solicitări.

Potrivitdirectorului Administraţiei Social Comunitare Oradea, Zita Koncsek, 5.233 deorădeni au depus cereri de ajutor pentru încălzirea locuinţei, numărulsolicitanţilor fiind de aproape jumătate din cel de anul trecut, cândaproximativ 10.000 de orădeni depuneau această cerere.

"Nuau fost cozi, de altfel şi numărul solicitanţilor a fost foarte mic. Noi neaşteptam la mult mai multe cereri, dat fiind că am distribuit peste 15.000 deformulare-tip asociaţiilor de proprietari", a declarat, luni, Koncsek.

Eaa pus numărul mic al solicitanţilor pe seama condiţiilor înăsprite la nivelnaţional.

"Totuşi,parcă tot trebuiau să fie mai mulţi solicitanţi, dat fiind numărul mare alşomerilor şi situaţia financiară a ţării", a spus Koncsek.

Subvenţiilesunt acordate persoanelor care au venituri de până la 615 lei pe membru defamilie, iar suma diferă în funcţie de venitul fiecărei persoane.

Dinacest an, nu pot beneficia de subvenţii persoanele care au alte clădiri înafara celei de domiciliu, mijloace de transport sau utilaje agricole.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine