2020-04-08 09:48

Peste 800 de deosare de venit minim garantat, suspendate în judeţul Dâmboviţa

 |  19:55
Peste 800 de deosare de venit minim garantat, suspendate în judeţul Dâmboviţa

Peste 800 dedosare de venit minim garantat, din şase localităţi din judeţul Dâmboviţa, aufost suspendate de la plată, în urma unor controale ale reprezentanţilorInspecţiei Muncii, secretarii şi asistenţii sociali din primăriile respectivefiind amendaţi cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei

Astfel, laprimăriile Bilciureşti, Finta, Moroeni, Vulcana Pandele, Crângurile şiPerşinari au fost suspendate, în total, 823 de dosare. La Crângurile, au fostsuspendate 259 de dosare, la Moroeni, 275, iar la Vulcana Pandele, 130.

PrefectulIancu Caracotă a precizat că principalele deficienţe constate de comisia decontrol au vizat neprezentarea, din trei în trei luni, a adeverinţei eliberatede Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa,neefectuarea orelor de muncă în folosul comunităţii, neactualizarea, lainterval de trei luni, a anchetelor sociale din cadrul dosarelor de ajutorsocial. De asemenea, anchetele sociale sunt incomplete sau întocmite incorect,prin omiterea unor membri ai familiei şi a veniturilor realizate de aceştia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine