2020-02-26 17:18

Peste un milion de lei au dispărut din conturile mai multor braşoveni

 |  12:05
Peste un milion de lei au dispărut din conturile mai multor braşoveni

Câteva zeci de persoane care aveau depozite la o bancădin Braşov au reclamat că le-au fost golite conturile, în care se aflau sumemari de bani, numai din verificarea a şase reclamaţii stabilindu-se căprejuduciul este de peste un milion de lei.

Conducerea instituţiei bancare a deschis o anchetăinternă, apoi a decis să facă plângere penală împotriva unei angajate a băncii,care ar fi responsabilă de prejudiciul creat.

Comisarul şef adjunct al Comisariatului pentru ProtecţiaConsumatorului Braşov (CJPC), Ionel Spătaru, a declarat că până în prezent aufost depuse unsprezece sesizări de către clienţi ai băncii care au reclamat căli s-au golit conturile, însă numărul reclamaţiilor continuă să crească.

Potrivit sursei citate, din conturile oamenilor audispărut sume mari de bani, cea mai mare sumă sustrasă din contul unei persoanefiind de 70.000 de euro.

La ora transmiterii acestei ştiri, la banca respectivă seaflă reprezentanţi ai CJPC şi ai Poliţiei, care au declanşat anchete în acestcaz.

Comisarul şef adjunct al Comisariatului pentru ProtecţiaConsumatorului Braşov declara că frauda a fost descoperită după ce mai multepersoane care aveau depozite la banca respectivă au mers să extragă bani, fiindinformaţi la ghişeu că nu au niciun leu în cont, deşi ei aveau sume importante.

Banca prejudiciată este Credit Europe Bank.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine