2020-07-04 03:24

PNL: Până acum nu avem niciun indiciu că ar putea fi o agresiune de natură politică în cazul Olteanu

 |  22:41
PNL: Până acum nu avem niciun indiciu că ar putea fi o agresiune de natură politică în cazul Olteanu

PNL precizează că liderul organizaţiei Sector 5, CristianOlteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuţi, când ieşea dinscara blocului unde locuieşte, liberalii menţionând că până acum nu au niciunindiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de naturăpolitică.

"Preşedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, afost agresat, astăzi, 1 septembrie, de către un grup de indivizi necunoscuţi,în timp ce ieşea din scara blocului unde locuieşte. În urma incidentului,Cristian Olteanu a fost dus la spital, unde primeşte, în acest moment,îngrijirile necesare", potrivit PNL.

Liberalii menţionează că, până la această oră, nu auniciun indiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune denatură politică.

Cristian Olteanu a fost lovit în cap cu o bâtă, în timp ce se afla pestrada Târgu Neamţ, agresorii fiind căutaţi de poliţişti, a declarat, miercuri,pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a spus că incidentul de pe strada Târgu Neamţ a fostsemnalat prin apel la 112, iar poliţiştii de la Secţia 25 au începutcercetările în acest caz. El a precizat că în prezent poliţiştii îi caută peagresori, iar după ce Cristian Olteanu îşi va reveni, vor lua o declaraţie dela acesta, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs agresiunea.

laSpitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu multiple fracturicraniene, leziuni suferite probabil în urma unei agresiuni, a declarat,miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, BogdanPopescu.

Medicul Bogdan Popescu a precizat că Olteanu este internat în Secţia de anestezie terapie intensivă a SUUB,starea lui fiind stabilă. Cristian Olteanu este conştient, iar mediciiîi administrează tratament de specialitate, a precizat purtătorul de cuvânt alSUUB.

Cristian Olteanu, preşedintele PNL Sector 5, este tatăl fetiţei care a fostbătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv, marţi, decătre Tribunalul Bucureşti, la amendă penală de 1.000 de lei şi la plata sumei de 1.000de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire şi alte violenţe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz