2020-02-28 11:37

Poliţia Capitalei îşi desfăşoară normal activitatea, în pofida anunţurilor sindicatelor

 |  16:49
Poliţia Capitalei îşi desfăşoară normal activitatea, în pofida anunţurilor sindicatelor

Poliţiştiidin Capitală îşi desfăşurau activitatea în mod normal, luni şi nu au anunţat căîşi opresc în vreun fel activitatea, în pofida anuţurilor făcute de sindicateprivind eventuale proteste şi greve, a declarat purtătorul de cuvânt alPoliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

"Activitatease desfăşoară normal. Poliţia Capitalei este o instituţie publică, în folosulcomunităţii, deci nu se pune problema întreruperii activităţii. Sindicatele potsă dea un punct de vedere privind această problemă, dar, ca entitate, PoliţiaCapitalei îşi vede de treabă", a declarat Ciocan.

De asemenea,Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a informat că luni activitateapoliţiştilor se desfăşoară în condiţii normale, potrivit planificării zilnice,iar întreg personalul îşi exercită atribuţiile legale, pentru asigurareaserviciului public în folosul cetăţenilor.

"Dinpunct de vedere al ordinii publice nu au fost semnalate evenimente deosebite şinici nu există probleme în trafic. Efectivele Poliţiei Române sunt în teren şiîşi execută îndatoririle conform prevederilor legale, pentru a răspundesolicitărilor venite din partea cetăţenilor", precizează IGPR.

Încontinuare, IGPR îşi "manifestă disponibilitatea la orice formă de dialogşi analiză, pentru ca împreună cu organizaţiile sindicale şi organizaţiaprofesională să identifice cele mai bune soluţii".

Liderii de sindicatai poliţiştilor au anunţat, săptămâna trecută, că de luni angajaţiiMinisterului de Interne îşi reduc activitatea, astfel că ei nu mai participă laaudieri în dosarele penale, nu mai dau amenzi, nu mai dirijează circulaţia,motivând că sunt plătiţi doar 75 la sută, situaţie în care îşi limiteazăactivitatea tot la 75 la sută.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine