2020-02-21 18:32

Poliţiştii au confiscat circa 10.000 de perechi de încălţăminte sport, în vama Vărşand

 |  15:19
Poliţiştii au confiscat circa 10.000 de perechi de încălţăminte sport, în vama Vărşand

O cantitate de aproximativ 10.000 de perechi deîncălţăminte sport, purtând însemnele mărcii Nike, fără documente deprovenienţă, a fost confiscată, duminică dimineaţă, în vama arădeană Vărşand.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, dePoliţia de Frontieră Arad, pantofii sport inscripţionaţi "Nike" aufost descoperiţi într-un TIR condus de un cetăţean turc, care ar fi trebuit sătransporte marfa din Turcia în Franţa.

La verificarea remorcii în vama Vărşand, poliţiştii defrontieră şi inspectorii vamali au descoperit mai multe cutii de carton, careconţineau aproximativ 10.000 de perechi de pantofi sport, purtând însemnelemărcii "Nike".

"Aceste bunuri sunt susceptibile a aduce atingereasupra dreptului de proprietate intelectuală, prin lipsa sigiliilor specificeproduselor de marcă, lipsa codului de bară al produsului, lipsa certificatuluide autenticitate şi a documentelor de provenienţă specifice", se arată încomunicat.

Şoferul susţine că un ştia nimic de prezenţa pantofilorcontrafăcuţi în remorcă.

Bunurilor au fost reţinute de Direcţia Judeţeană deAccize şi Operaţiuni Vamale Arad, în vederea continuării cercetărilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine