2020-08-10 11:11

Poliţiştii de la Olt, arestaţi pentru 24 de ore

 |  19:38
Poliţiştii de la Olt, arestaţi pentru 24 de ore

Şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Olt, Laurenţiu Lazăr, inspectorul principal Ciprian Gherghiceanu, cât şi şase angajaţi ai DGFP Olt, printre care şi adjunctul instituţiei, au fost reţinuţi, astăzi, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT Craiova, după mai multe ore de audiere.

Ceilalţi doi angajaţi ai IPJ Olt pentru care au fost emise, miercuri, mandate de aducere la audiere - Constantin Nedeloiu şi Liviu Voiculescu - vor fi cercetaţi în libertate, primind interdicţie de a părăsi ţara. Cei doi angajaţi ai IPJ Olt şi şase ai DGFP Olt pentru care au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Angajaţii IPJ Olt, cei ai DGFP Olt şi alte persoane, printre care şi oameni de afaceri, au fost ridicaţi de poliţişti miercuri, în urma unor percheziţii, fiind cercetaţi pentru spălare de bani, abuz în serviciu, şantaj, fals în documente publice şi asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni. Potrivit DIICOT, şeful grupării infracţionale era comisarul şef de poliţie Ilie Lazăr. Din grupare mai fac parte poliţiştii Constantin Nedeloiu, Ciprian Gherghiceanu şi Liviu Voiculescu şi mai mulţi funcţionari publici din cadrul DGFP Olt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-11-12Parerea ta...

HANNASOLO
21 Apr 2013

O veste BUNA ! ! ! In fiecare zi cind aud de cite un politist spagar arestat ma bucur ! Le doresc sa petreaca citiva ani in puscarie si sa isi piarda serviciul unde oricum luau banii fara sa faca nimic pentru Romania ! ! ! la cit mai multi arestati !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz