2020-02-24 14:26

Ponta a confirmat informaţia puterea.ro: “Da, m-am întâlnit cu ambasadorul american”

 |  18:50

PreşedintelePSD, Victor Ponta, s-a întâlnit, joi dimineaţă, cu ambasadorul Statelor Uniteale Americii la Bucureşti, Mark Gitenstein, informându-l şi despre intenţia PSDde iniţiere a demersurilor de suspendare din funcţie a preşedintelui TraianBăsescu dacă Legea pensiilor va fi promulgată.

Ponta aprecizat că a avut joi dimineaţă o întâlnire cu Gitenstein, cu care a discutatprobleme de politică internaţională, dar şi internă.

În contextulproblematicii interne, Ponta l-a informat pe ambasadorul SUA, printre altele,şi despre intenţia PSD de a declanşa procedura de suspendare din funcţie apreşedintelui Traian Băsescu, argumentul fiind legat de ceea ce opoziţia acatalogat "adoptarea frauduloasă" a Legii pensiilor.

"Amfăcut o informare despre intenţia noastră de a declanşa procedura de suspendaredacă legea adoptată fraudulos la Camera Deputaţilor va fi promulgată. A fostdoar o informare, Excelenţa sa nu a făcut niciun comentariu, nu se puneaproblema", a precizat preşedintele PSD.

Ambasada SUAla Bucureşti a confirmat, joi, că ambasadorul american, Mark Gitenstein, s-aîntâlnit cu Victor Ponta, misiunea diplomatică precizând că ambasadorul"se consultă regulat cu personalităţi politice din România".

"AmbasadaSUA confirmă că întâlnirea a avut loc. Ambasadorul se consultă regulat cupersonalităţi politice din România, dar ambasada nu comentează conţinutulacestor întâlniri" , se arată în răspunsul transmis la solicitareaMEDIAFAX.

Liderul PSD,Victor Ponta, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la ora12.00, că social-democraţii vor declanşa procedura de suspendare din funcţie apreşedintelui Traian Băsescu dacă va promulga Legea pensiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine