2020-04-10 07:15

Ponta: Băsescu nu mai este preşedintele ţării, ci al unui grup infracţional şi mafiot

 |  18:06
Ponta: Băsescu nu mai este preşedintele ţării, ci al unui grup infracţional şi mafiot

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pentrusocial-democraţi refuzul preşedintelui Traian Băsescu de a se pronunţa pescandalul dintre putere şi opoziţie legat de Legea pensiilor arată că Românianu mai are preşedinte.

Ponta s-areferit la discursul susţinut de Traian Băsescu în faţa celor două Camere aleParlamentului şi a spus că acesta a reprezentat "vorbele domnului Traian Băsescu",ele neavând nicio valoare pentru PSD.

"Constatămcă România nu mai are preşeidnte. În acest moment, domnul Traian Băsescu estedoar preşedintele unui grup de interese, un grup clientelar, mafiot, care senumeşte PDL. Este doar preşedintele Robertei Anastase, al lui Emil Boc şi alcelorlalţi care îl susţin", a spus el.

Ponta aafirmat că, prin refuzul lui Traian Băsescu de a se pronunţa pe margineaacuzelor dintre putere şi opoziţie în legătură cu modul de adoptare a Legiipensiilor, acesta nu şi-a îndeplinit atribuţiile prevăzute la articolul 80 dinConstituţie.

"DomnulTraian Băsescu a dovedit că nu mai este preşedintele României, că s-a aflataici (în Parlament - n.r.) doar pentru a certifica frauda comisă de RobertaAnastase şi deputaţii PDL la momentul adoptării frauduloase a legii pensiilor.Domnul Traian Băsescu ar fi avut şansa să redevină preşedintele României, săîndrepte frauda şi să ceară Parlamentului să reia discuţiile pe Legea pensiilor,anunţând (…) că nu va promulga o lege adoptată prin fraudă", a declaratpreşedintele PSD.

Ponta a spusdespre Băsescu că ar fi "un om care conduce un grup infracţional careluptă împotriva populaţiei României".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine