2020-04-06 16:13

Ponta: Mai mulţi poliţişti comunitari din Cluj m-au întrebat când îi scap de Boc

 |  17:59
Ponta: Mai mulţi poliţişti comunitari din Cluj m-au întrebat când îi scap de Boc

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, că laprecedenta sa vizită la Cluj-Napoca, în urmă cu două săptămâni, mai mulţipoliţişti comunitari l-ar fi întrebat când îi "scapă" de Emil Boc,iar el le-a răspuns că va încerca să facă acest lucru.

Victor Ponta a declarat, joi, la Conferinţa Judeţeană aPSD Cluj, că a constatat o schimbare în decursul ultimelor vizite făcute laCluj, iar oamenii care îl ignorau iniţial au ajuns să îl întrebe când îi"scapă" de actualul premier. "De când am fost ales preşedinte alPSD, am fost de cinci-şase ori la Cluj. Se schimbă nişte lucruri la Cluj, parcăeram într-o ţară străină, nu se uita nimeni la mine, nu ştiam ce le făcusemclujenilor, nu vroia să mă salute nimeni. Dar lucrurile se schimbă încet-încet,iar ultima dată, foarte mulţi oameni, între care şi poliţişti comunitari - spersă nu îi dea afară primarul Apostu - au venit şi m-au întrebat: «Când nescăpaţi de Boc?». Nu eu l-am pus pe Boc, dar voi încerca să vă scap de el, dacăse poate", a spus preşedintele PSD, care a luat cuvântul în deschidereamanifestării.

Victor Ponta participă, joi, la Cluj-Napoca, laConferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Cluj, la care mai sunt prezenţivicepreşedintele partidului Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei,şi purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul Emil Radu Moldovan.

La Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj sunt invitaţi aproape600 de delegaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine