2020-02-23 04:14

Prahova: Peste 900 de persoane, disponibilizate colectiv în septembrie şi octombrie

 |  14:29
Prahova: Peste 900 de persoane, disponibilizate colectiv în septembrie şi octombrie

Unnumăr de nouă agenţi economici şi instituţii din Prahova au notificat AgenţiaJudeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă că vor face disponibilizări colective înlunile septembrie şi octombrie, peste 900 de persoane, printre care şi 200 debugetari, urmând a rămâne fără loc de muncă.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al AJOFM Prahova, Sorina Florescu, în cursul luniiseptembrie, opt agenţi economici şi instituţii vor face disponibilizăricolective, numărul celor care vor fi disponibilizaţi fiind de 872.

Dintotalul de 872 de persoane care vor rămâne fără loc de muncă în cursul acesteiluni 150 sunt bugetari care în prezent lucrează la Casa Judeţeană de PensiiPrahova, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă şi Poliţia ComunitarăPloieşti, iar alţi 50 sunt angajaţi în învăţământ pe posturi de personalnedidactic.

Deasemenea, o firmă care are ca obiect de activitate ingineria şi arhitectura aanunţat că va disponibiliza, în cursul lunii octombrie, 57 de angajaţi.

Purtătorulde cuvânt al AJOFM Prahova a afirmat că, din lipsa fondurilor, la nivelul AJOFMPrahova nu se mai organizează, pentru moment, cursuri de recalificareprofesională pentru şomeri.

Lasfârşitul lunii august în judeţul Prahova erau înregistraţi peste 31.000 deşomeri, aproape 20.000 dintre aceştia primind indemnizaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine