2020-04-06 14:29

Premierul Boc şi miniştrii Berceanu şi Vlădescu, vizite în judeţul Suceava

 |  12:29
Premierul Boc şi miniştrii Berceanu şi Vlădescu, vizite în judeţul Suceava

Premierul Emil Boc şi miniştrii Transporturilor şiFinanţelor, Radu Berceanu şi Sebastian Vlădescu, urmează să ajungă, marţi, înjudeţul Suceava, grav afectat de inundaţiile de săptămâna trecută, a declaratpreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit sursei citate, premierul şi ministrul Finanţelorar urma să inspecteze modul în care a început reconstrucţia locuinţelordistruse de ape.

Ministrul Transporturilor este aşteptat să inspectezepodul rutier de pe DN17 A Siret –Rădăuţi, din localitatea suceveană Dorneşti,unde circulaţia a fost închisă în urmă cu o săptămână, după ce a cedat un pilonal construcţiei. De asemenea, o bucată a podului a cedat, luni, prăbuşindu-seîn râul Suceava. Cu o zi în urmă, la Dorneşti s-a aflat preşedintele TraianBăsescu, acesta inspectând lucrările de instalare a podului de pontoane înzonă.

În judeţul Suceava au fost distruse de inundaţii un numărde 62 de case, din care câte zece în Grămeşti şi Dorneşti, nouă în Pătrăuţi,opt în Dărmăneşti, şase în Zamostea, patru în Şerbăuţi, câte trei în Dolhascaşi Todireşti, două în Zvoriştea şi câte una în Comăneşti, Grăniceşti, Horodinicde Sus, Milişăuţi, Suceviţa, Vicovu de Sus, Volovăţ, iar alte 4.949 de case aufost afectate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine