2020-04-03 08:56

Presa americană: Michael Jackson are un al doilea fiu nelegitim, în vârstă de 18 ani VEZI FILM

 |  15:38
Presa americană: Michael Jackson are un al doilea fiu nelegitim, în vârstă de 18 ani VEZI FILM

Deşi a trecut mai bine de un an de la moartea lui Michael Jackson,jurnaliştii străini continuă să facă dezvăluiri legate de viaţa megastarului.Potrivit acestora, Michael ar avea un al doilea fiu nelegitim, informeazăAntena 3. Este vorba despre Donte Jackson, în vârstă de 18 ani, despre carepână acum s-a crezut că este nepotul lui Michael.

Până acum se credea că Donte Jackson este fiul lui Randy, unul dintrefraţii lui Michael. S-a descoperit apoi că diferenţa de vârstă dintre Donte şicel mai apropiat frate ca vârstă este de numai 8 luni. Astfel au apărutspeculaţiile potrivit cărora, în realitate, Donte ar fi copilul lui Michael.

Un articol din ziarul "The Sun", preluat de "DailyMail", citează surse apropiate familiei Jackson, caredeclară că Michael ar fi avut o aventură cu o femeie în Las Vegas,în anii '90. La scurt timp după acest episod s-a născut Donte.

Anul trecut, jurnaliştii străini scriau că Omer Bhatti, în vârstă de 26de ani, este fiul nelegitim al lui Michael. Informaţia a fost însă dezminţităde mama băiatului, o norvegiancă, dar şi de Omer.

Michael Jackson are trei copii legitimi. Este vorba despre PrinceMichael, de 13 ani, Paris, de 12, şi Blanket, de 8 ani. Primii doi au fostnăscuţi de Debbie Rowe, care a fost soţia lui Michael din 1996 până în 1999.Blanket a fost adus pe lume de o mamă surgoat, a cărei identitate nu estecunoscută.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine