2020-02-21 18:16

Preşedintele Băsescu a fost huiduit înainte de a-şi susţine discursul de Ziua Marinei VEZI FILM

 |  12:06
Preşedintele Băsescu a fost huiduit înainte de a-şi susţine discursul de Ziua Marinei VEZI FILM

Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit,duminică, în momentul în care a mers la tribuna amenajată pe faleza dinapropierea Cazinoului din Constanţa pentru a-şi susţine discursul cu ocaziaZilei Marinei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În momentul în care preşedintele a mers la microfon, dinmulţimea adunată pentru a asista la ceremonii s-au auzit fluierături şi câtevahuiduieli.

Preşedintele, însă, le-a ignorat şi şi-a începutdiscursul, spunând că participă cu plăcere la Ziua Marinei, care coincide cuSfânta Maria, protectoarea marinarilor.

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei MarineiRomâne, la 150 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, auînceput la ora 09.55, când preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat deGarda de Onoare.

Sunt prezenţi la manifestări şi ministrul ApărăriiNaţionale, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, RaduBerceanu, precum şi oficialităţi militare şi civile, iar la ceremonii participăaproximativ 3.000 de persoane.

După ce a avut loc ceremonialul de ridicare apavilionului la catargul din dreptul Comandamentului Flotei şi ridicareapavilionului şi marelui pavoaz la bordul navelor din dispozitiv, au urmatdiscursurile oficialităţilor, primul care s-a adresat participanţilor fiindministrul Apărării Naţionale.

Ulterior, miile de turişti şi de constănţeni prezenţi pefaleza din dreptul Comandamentului Flotei vor putea urmări sosirea alaiuluiZeului Neptun şi demonstraţii marinăreşti, urmate apoi de Exerciţiul Naval FNR2010. Publicul va putea viziona acest exerciţiu de pe faleza Cazinoului dinConstanţa, din faţa Comandamentului Flotei.

La ora 15.00, Zeul Neptun, împreună cu alaiul său, se vadeplasa în Portul Tomis, unde până la ora 17.00 va patrona jocurilemarinăreşti, iar apoi se va retrage. Pentru seară, între orele 17.00 - 18.00,Muzica Militară a Forţelor Navale va susţine reprezentaţii pe traseul ParculTeatrului Naţional - Piaţa Ovidiu, iar ziua se va încheia cu Retragerea cutorţe, pe itinerariul Comandamentul Flotei - Piaţa Ovidiu - PrefecturaConstanţa, începând cu ora 22.00.

Ziua Marinei Române este sărbătorită în fiecare an la 15august, odată cu sărbătorirea Sfintei Marii - Praznicul Adormirii Maicii Domnului,de mai bine de un secol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine