2020-08-10 01:30

Presupusul autor al asasinatului de la Neamţ, căutat în continuare de numeroase forţe de ordine

 |  10:17
Presupusul autor al asasinatului de la Neamţ, căutat în continuare de numeroase forţe de ordine

Presupusul asasin al unui bărbat din Piatra Neamţ,cunoscut membru al unei grupări interlope, este căutat în continuare, luni, deforţe însemnate de ordine, fiind instituite filtre în toate judeţele limitrofeNeamţului, iar în acelaşi timp a fost dat în consemn la toate punctele defrontieră.

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Nicuşor Todiruţ,există filtre ale Poliţiei în tot judeţul Suceava, ca şi în celelalte judeţelimitrofe Neamţului.

Todiruţ a spus că au fost distribuite fotografii ale urmăritului atâtpoliţiştilor, cât şi jandarmilor. Totodată, presupusul asasin, Cristian Chilat,de 40 de ani, a fost dat în consemn la toate punctele de frontieră.

De asemenea, Chilat ar fi căutat şi de membrii grupării Mararu, care ar fipromis chiar o recompensă mare pentru găsirea lui.

La Piatra Neamţ este aşteptat, luni, şeful Departamentului de Ordine şiSiguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, care vasupraveghea ancheta în acest caz şi va analiza activitatea Poliţiei Neamţ înasigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Cristian Chilat, zis "Falău", este presupusulautor al asasinatului comis, duminică, într-o cafenea dincentrul municipiului Piatra Neamţ, asupra lui Gheorghiţă Mararu, cunoscutmembru al unei grupări interlope.

Gheorghiţă Mararu (32 ani) şi fratele acestuia, Bogdan (36 ani), stăteau lamasă, duminică la prânz, într-o cafenea din Piatra Neamţ, primul din aceştiafiind împreună cu prietena sa. La un moment dat, în local a intrat CristianChilat (40 ani), zis "Falău", care şi dedouă ori pe fratele acestuia, după care a fugit. Incidentul, petrecut subprivirile îngrozite ale celorlalţi consumatori, a fost înregistrat de camerelevideo de supraveghere aflate atât în interiorul, cât şi în exteriorullocalului. Martorii incidentului au sunat imediat la 112, cerând ajutor.

Gheorghiţă Mararu a suferit patru plăgi împuşcate, treiîn zona inimii şi una în abdomen, iar când au sositmedicii avea deja doi litri de sânge în cavitatea toracică şi era în stopcardio-respirator. Medicii i-au făcut masaj cardiac şi i-au acordat primulajutor, injectându-i şi adrenalină pentru a-i reporni inima, însă victima nu a supravieţuit.

Bogdan Mararu a fost împuşcat de două ori în abdomen şi a fost dus cu ambulanţa direct pe masa de operaţie, el având lezateorganele interne şi intestinele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz