2020-02-26 19:40

Primarul din Călăraşi, huiduit de cetăţeni, reacţionează:

 |  14:04

Primarul dinCălăraşi, Nicolae Dragu, aflat la cel de-al treilea mandat, li s-a adresat,duminică seară, participanţilor la o manifestare a oraşului numindu-i"javre", "o haită de derbedei şi golani", reacţia sa fiindurmare a faptului că a fost huiduit atunci când a urcat pe scenă.

Incidentul aavut loc duminică seară, la încheierea sărbătorilor prilejuite de împlinirea a415 ani de la atestarea documentară a oraşului, iar înregistrarea momentului încare primarul îi numeşte "javre" pe localnicii care îl huiduiesc afost postată pe Internet.

Urcat pescenă, cu câteva momente înaintea focului de artificii, primarul municipiuluiCălăraşi a fost huiduit de mai multe persoane aflate pe platoul din faţaPrefecturii.

Primarul areacţionat spunând: "Sunteţi nişte javre, exact cum i-a zis şi Poliţiapreşedintelui. La revedere! La revedere, javrelor!".

Imediat, ela plecat de la microfon în timp ce oamenii au continuat să îl huiduiască.

Edilul arevenit la microfon şi a continuat: "N-o să mai aveţi primar niciodată înviaţa voastră. Aţi fost în mizerie. V-am scos din mizerie. Asta este mulţumireavoastră? Nu vă este ruşine, nemernicilor? Voi nu reprezentaţi Călăraşiul! Ohaită de derbedei şi golani!. La revedere! La revedere! Trăiască Călăraşiul!Trăiască Călăraşiul! Huiduiţi? Huiduiţi de ce? Că v-am scos din mizerie?".

După acestereplici, el a coborât de pe scenă şi a urmat un foc de artificii.

Primarul municipiuluiCălăraşi a spus că reacţia sa a fost provocată de "un grup de tineri careau fost instigaţi de PNL şi de PSD, care le-au dat să bea înainte despectacol".

Primarul aspus că s-a simţit agresat şi umilit de jignirile şi injuriile aduse de"un grup de 40-50- de copii între 14 şi 18 ani" şi că îi va amenda pepărinţii acestora.

El şi-acerut scuze faţă de călărăşenii prezenţi la manifestare, dar nu şi faţă degrupul respectiv.

În lunaiunie a acestui an, primarul Nicolae Dragu a mai fost implicat într-unincident, fiind lovit cu capul în faţă de un bărbat, în timpul evacuării maimultor familii din apartamentele situate într-un bloc din oraş, în urmaagresiunii edilului fiindu-i recomandate 12 zile de îngrijiri medicale.

NicolaeDragu se află la cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Călăraşi,iar din luna mai este liderul filialei municipale a UNPR. El spunea, la numireaîn această funcţie, că îşi mai doreşte un mandat la Primăria Călăraşi, pentru afinaliza unele proiecte.

"Eu aşputea câştiga şi dacă m-aş înscrie în Partidul Romilor! După care, aş vrea săaduc la conducere un tânar competent, serios", declara Dragu pentru unziar local.

NicolaeDragu a fost liderul PNL Călăraşi până în luna februarie, când a fost exclusdin partid pentru că l-a susţinut pe Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale.El spunea atunci că se bucură că a "scăpat" de liberali pentru căsunt de "proastă calitate" şi "nu au valoare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine