2020-05-31 20:40

Primarul general Sorin Oprescu, acuzat că este complice cu PDL

 |  16:43
Primarul general Sorin Oprescu, acuzat că este complice cu PDL

PreşedintelePNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat, luni, că declaraţiile liderului PDLBucureşti, Elena Udrea, împotriva primarului Capitalei, Sorin Oprescu, suntmenite să acopere complicitatea acestuia cu PDL, care controlează majoritateaîn Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

"Dinpăcate, constat - şi spun cu tristeţe, pentru că l-am susţinut să ajungă primargeneral - că şi Sorin Oprescu e complice într-un fel cu actuala majoritate aPDL în ceea ce se întâmplă cu banul public la nivelul municipalităţii şi deaceea proiecte importante nu se pot dezvolta pe Bucureşti. (...) Dar el (SorinOprescu - n.r.) este complice cu PDL şi declaraţia doamnei Udrea împotriva luiOprescu este de fapt menită să acopere această complicitate", a spusChiliman.

PreşedintelePNL Bucureşti a precizat, totodată, răspunzând apelului la unitatea dreptei,formulat de Elena Udrea, că formaţiunea sa exclude categoric orice fel decolaborare cu PDL.

"Înceea ce priveşte apelul la unitatea dreptei, făcut de Elena Udrea, vreau săspun că dreapta în Bucureşti este unită la ora actuală în interiorul PNL.Excludem categoric orice fel de colaborare cu PDL, atâta vreme cât acest partida adus dezastrul economic şi scăderea nivelului de trai în România", aprecizat Chiliman.

Ela arătat că transmite PDL apelul "Jos mâinile de pe Bucureşti!",apreciind că democrat-liberalii doresc ca, prin minciună, să obţină voturilebucureştenilor pentru a avea acces la banul public, pe care ulterior să îlcanalizeze către clientela politică a PDL.

"PDLare o singură doctrină - minciuna, şi prin minciună încearcă să îi fraiereascăpe bucureşteni, să le obţină voturile ca pe urmă să aibă acces la banul publicpe care îl distribuie clientelei politice, nu să facă investiţii. Este unuldintre motivele pentru care PDL încearcă acum să şi desfiinţeze sectoarele,pentru ca resursele financiare ale acestora să ajungă la actuala majoritatecare e controlată de PDL în Consiliul General", a susţinut Chiliman.

ElenaUdrea, a declarat, duminică, la reuniunea Organizaţiei PDL Bucureşti, când şi-aprezentat candidatura la şefia filialei, că este nevoie de readucerea modeluluiTraian Băsescu pentru Bucureşti, iar actualul primar al Capitalei, SorinOprescu, trebuie să plece.

Eaa amintit că modelul Traian Băsescu a fost, la Bucureşti, unul de succes.

Udreaa spus că modelul trebuie readus în Capitală, iar Sorin Oprescu trebuie oprit."Bucureştiul trebuie redat bucureştenilor", a spus Udrea,întrebându-se, retoric, cât va mai fi lăsat Sorin Oprescu să facă ce vrea cuCapitala.

ElenaUdrea a fost aleasă, duminică, preşedinte al PDL Bucureşti, la reunireaConsiliului de Coordonare al organizaţiei, primind 979 de voturi"pentru" din cele 999 de voturi exprimate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-15Parerea ta...

TEODOR
23 Noi 2010

Daca Oprescu s-ar crampona de acest gen de declaratii,nu i-ar mai ramane vreme pentru numic!Dar Oprescu este constient ca asemenea declaratii ale unora sau ale altora,nici macar nu trebuie comentate!Ci doar trecute la capitolul"Povesti cu cocosul rosu"!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine