2020-04-03 21:38

Primarul unei comune covăsnene, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, implicat într-un accident

 |  12:24
Primarul unei comune covăsnene, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, implicat într-un accident

Primarul comunei Micfalău, din judeţul Covasna, NyagulyVilmos, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier, în urma căruiaun motociclist a suferit leziuni grave, edilul fiind sub influenţa băuturiloralcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al InspectoratuluiJudeţean de Poliţie Covasna, Buzsi Andrea, sâmbătă seară, primarul comuneiMicfalău, Nyaguly Vilmos, în vârstă de 50 de ani, se afla la volanul unuiautoturism pe DN 12, în localitatea Micfalău, pe sensul de mers dinspreMiercurea Ciuc spre Sfântu Gheorghe. La un moment dat, şoferul a făcut omanevră de oprire în dreptul unui imobil, pe partea stângă a drumului, pecontrasens, maşina ciocnindu-se frontal cu o motocicletă condusă regulamentarde un bărbat din judeţul Harghita. În urma impactului, motociclistul A. Marin,în vârstă de 44 de ani, din localitatea Sânsimion, judeţul Harghita, a fostproiectat pe contrasens, unde a fost lovit de o autoutilitară condusăregulamentar de L. Mihai, în vârstă de 34 de ani, din Sfântu Gheorghe, aexplicat Buzsi Andrea.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului,motociclistul a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul din SfântuGheorghe pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale.

Primarul Nyaguly Vilmos, posesor al permisului deconducere categoria "B" din anul 1996, a fost testat cu aparatuletilotest, acesta având o alcoolemie de 0, 70 mg/l alcool pur în aerul expirat,el fiind dus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vedereastabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cuexactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a petrecut accidentul

Primarul comunei Micfalău, Nyaguly Vilmos, a declarat căregretă tot ceea ce s-a întâmplat, adăugând că l-a vizitat în spital pemotociclist şi a stat de vorbă cu medicii care îl îngrijesc pe acesta. Edilul arecunoscut că a băut o bere înainte de a urca la volan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine