2020-06-05 23:16

Procesul lui Dan Diaconescu, amânat pentru ianuarie 2011

 |  13:51
Procesul lui Dan Diaconescu, amânat pentru ianuarie 2011

Procesulîn care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş sunt judecaţipentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, precum şi aomului de afaceri Paul Petru Ţârdea a fost amânat, luni, de JudecătoriaSectorului 1 Bucureşti pentru 17 ianuarie 2011.

Luni,la primul termen al procesului, Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş aucerut instanţei Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti amânarea judecătoriidosarului, pentru a-şi putea pregăti apărarea.

DanDiaconescu, prezent în sala de judecată, le-a spus magistraţilor că este lipsitde apărare şi că doreşte acordarea unui termen pentru a-şi putea angaja unavocat. Doru Pârv şi Ghezea Mitruş au cerut admiterea cererii lui Diaconescu,ei fiind reprezentanţi luni de avocaţi din oficiu.

Totodată,la dosar a fost depusă o cerere a primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ,care este parte vătămată în acest proces, prin care şi el solicita acordareaunui alt termen, precum şi constituirea sa ca parte civilă în cauză.

ProcurorulDNA a fost de acord cu aceste cereri şi cu acordarea unui nou termen dejudecată, dar a ţinut să precizeze că pentru pregătirea apărării se poateacorda un singur termen.

Astfel,instanţa a admis toate cererile şi a acordat un nou termen în 17 ianuarie 2011,dată la care în proces va fi citat şi primarul Ion Moţ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine