2020-02-25 21:21

Procesul ucigaşilor lui Marian Cozma a început. Aceştia neagă orice acuzaţie

 |  18:48
Procesul ucigaşilor lui Marian Cozma a început. Aceştia neagă orice acuzaţie

Procesul încazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, înjunghiat în februarie 2009,a început, luni, la Tribunalul din Veszprém, principalul acuzat susţinându-şinevinovăţia.

Acuzatul,Sandor Raffael, nu s-a exprimat direct în faţa tribunalului, însă a menţinutdeclaraţiile date la poliţie, a anunţat judecătorul Balazs Nemeth, citat deMTI.

"Acuzatulsusţine în continuare că nu a înjunghiat pe nimeni, nici în barul Patriota,nici pe stradă, şi că nu avea cuţit", a declarat Nemeth.

MarianCozma, care juca la MKB Veszprem, a fost înjunghiat mortal, în data de 8februarie 2009, la restaurantul Patriota, din oraşul Veszprem, în altercaţiefiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesic, grav răniţi şiei. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiindsingurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Mai multepersoane sunt puse sub acuzare în acest caz: doi bărbaţi pentru complicitate laomor, alţi doi pentru tentativă de omor, precum şi un bărbat şi o femeie pentrucă i-au ajutat pe acuzaţi să părăsească ţara. Doi dintre ei au fost arestaţi depoliţia austriacă şi extrădaţi în Ungaria. Alte 25 de persoane vor fi audiatepentru tulburarea ordinii publice.

Verdictul vafi anunţat peste mai multe săptămâni, judecătorul prevzând 29 de zile deaudieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine