2020-02-16 20:37

Protestatarii din Piaţa Victoriei încearcă să forţeze barajul pentru a ajunge la Guvern

 |  16:55
Protestatarii din Piaţa Victoriei încearcă să forţeze barajul pentru a ajunge la Guvern

Protestatariidin Piaţa Victoriei încearcă să forţeze barajul de protecţie pentru a ajunge laGuvern şi aruncă cu sticle de plastic şi cu ouă spre sediul Executivului, iarîntre manifestaţi şi jandarmii veniţi să îi oprească are loc o altercaţie.

În zonagardurilor de protecţie au venit mai multe echipaje de jandarmi, care au reuşitsă îi ţină pe protestatari în zona amenajată pentru miting.

Jandarmii auintervenit cu gaze lacrimogene pentru a-i opri pe protestatari.

În timpulbusculadei, gardul de protecţie a fost mutat doi metri mai în spate spre sediulGuvernului, echipaje de jandarmi fiind pregătite cu scuturi să intervină.

Purtătorulde cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat căprotestatarii au încercat să forţeze barajul de protecţie din zona amenajatăpentru miting, dar au fost opriţi de forţele de ordine. El a precizat că niciunprotestatar sau jandarm nu a fost rănit în timpul busculadei.

El asusţinut că oamenii sunt instigaţi verbal de la tribună de către persoane carele-au spus să forţeze barajul de protecţie.

Militaru aadăugat că protestarii aruncă în jandarmi cu bannere, sticle cu apă şi chiarpietre.

LiderulCNSLR Frăţia, Marius Petcu, a făcut apel la protestatari să se liniştească şisă continue paşnic mitingul, dar aceştia aruncă în continuare cu apă şi custicle goale spre jandarmii veniţi să îi oprească.

Petcu a spuscă cei care au provocat incidentul nu sunt sindicalişti pe care el îireprezintă, ci persoane infliltrate în rândul acestora. El a făcut apel lamembrii CNSLR Frăţia să se grupeze în zona scenei, penru a se delimita de ceicare au declanşat incidentul din faţa sediului Guvernului.

ReprezentanţiiCNSLR-Frăţia au făcut apel la protestari să nu mai arunce cu obiecte sprejandarmi, pentru că ei nu au nimic cu aceştia.

O femeie amers la una din maşinile SMURD spunând că s-a speriat din cauză că jandarmii auintervenit cu gaze lacrimogene.

Traficulrutier a fost din nou întreurpt în Piaţa Victoriei pentru ca jandarmii să poatăinterveni pentru aplanarea conflictului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine