2020-01-18 23:29

PSD cere demiterea de urgenţă a ministrului Funeriu

 |  18:06
PSD cere demiterea de urgenţă a ministrului Funeriu

Grupulsenatorial PSD+PC cere "demiterea de urgenţă" a ministruluiEducaţiei, Daniel Funeriu, apreciind că, prin procedura de asumare, acesta"a întârziat nepermis" procesul legislativ, se arată într-un comunicatremis, miercuri, MEDIAFAX.

Senatorii PSDsolicită de asemenea premierului să recunoască public "eroarea"comisă şi "daunele" produse prin asumarea răspunderii pe LegeaEducaţiei.

"Ţinândcont de încălcările grave şi repetate ale legilor ţării, senatorii grupului PSDsolicită primului ministru recunoaşterea publică a erorii comise şi dauneleproduse prin asumarea pentru a doua oară a răspunderii pentru aceeaşi lege,ignorând faptul că, în urmă cu un an, Curtea Constituţională a respins acestdemers, considerându-l neconstituţional. De asemenea, ţinând cont de faptul că,prin procedura de asumare, ministrul Învăţământului a întârziat nepermisprocesul legislativ, solicităm demiterea de urgenţă a ministrului DanielFuneriu", se arată în comunicatul semnat de grupul senatorial PSD+PC.

Sursa citatăprecizează că, "urmare a pronunţării Curţii Constituţionale, Legeaeducaţiei va fi dezbătută în continuare la Comisia de învăţământ din Senat, cuaceeaşi seriozitate ca şi până acum, în ritm susţinut, pentru finalizare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray