2020-02-26 19:11

PSD Cluj îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu de complicitate la furt

 |  13:33

ConducereaPSD Cluj l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu de "complicitate lafurt" şi consideră că acuzaţiile aduse liderilor opoziţiei nu sunt altcevadecât "baloane de săpun aruncate pentru a distrage atenţia populaţiei dela frauda comisă de Roberta Anastase" la votul de la Legea pensiilor.

ReprezentanţiiPSD Cluj susţin, într-un comunicat de presă transmis vineri, că preşedinteleCamerei Deputaţilor, Roberta Anastase, "se face vinovat de fapte penale,iar preşedintele Băsescu o acoperă".

"Băsescuminte, aşa cum minte şi Roberta Anastase, iar preşedintele este complice lafurt. Amândoi au recunoscut că dacă PSD ar fi rămas în sală, Legea pensiilor arfi fost respinsă prin vot. Cu PSD retras din sală, PDL a rămas fără cvorum, darRoberta Anastase, îndrumată de Băsescu, a decis să fure o lege care va afectaviaţa a milioane de oameni. Roberta Anastase se face vinovată de fapte penale,iar preşedintele o acoperă", se arată în comunicatul PSD Cluj, semnat depreşedintele filialei judeţene, Remus Lăpuşan.

Social-democraţiiclujeni cred că singura problemă reală este că Legea pensiilor a fost adoptată"printr-un furt al PDL, girat de Băsescu, un furt care scade pensiile,care atacă pensionarii militari şi care ridică vârsta de pensionare lafemei".

ConducereaPSD Cluj consideră că suspendarea preşedintelui României este oportună pentrucă dacă Băsescu va promulga o lege care a trecut prin Parlament prin"fraudă", "ar însemna că PSD girează un fapt fără precedentîntr-o democraţie".

"Estedatoria oricărui politician responsabil să blocheze astfel de abuzuri aleputerii care riscă să arunce în aer mecanismele democratice. Acuzaţiile luiTraian Băsescu aduse liderilor opoziţiei, în special la adresa lui VictorPonta, nu sunt altceva decât baloane de săpun aruncate pentru a distrageatenţia populaţiei de la frauda comisă de Roberta Anastase", se precizeazăîn comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-05Parerea ta...

ANDREI AVRAM
15 Apr 2011

Domnilor , nu am crezut niciodata ca se va putea face vreodata asa ceva . Este clar ca Basescu o acoperta pe Roberta Anastase . Este ceva de neiertat sa iei de la peisionarii , care au dreptul la rasplata cuvenita dupa atata munca . Mi-as dorii sa reusiti cumva sa il scoateti din functie si sa ouneti un om care chiar vrea sa faca ceva cu tara asta .Respect
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine