2020-02-16 20:34

PSD despre decizia Guvernului în cazul drepturilor de autor: “Vor să se răzbune pe jurnalişti!”

 |  14:23
PSD despre decizia Guvernului în cazul drepturilor de autor: “Vor să se răzbune pe jurnalişti!”

Purtătorulde cuvânt al PSD, Radu Moldovan, afirmă că Guvernul vrea să se răzbune pejurnaliştii care îi critică măsurile, acesta fiind motivul pentru care aceştiasunt obligaţi să achite contribuţii pentru venituri obţinute din contractelepentru drepturi de autor.

DeputatulRadu Moldovan a făcut aceste declaraţii, joi, într-o conferinţă de presă lasediul PSD Bistriţa-Năsăud, în care a criticat ultimele măsuri luate de Guvern.

"Eclar o dorinţă de răzbunare a acestui Guvern pe majoritatea presei, carecritică măsurile lui, dar fără să facă o analiză, dorind să lovească înjurnalişti, de fapt lovesc în peste 500.000 de persoane care îşi câştigă traiuldin astfel de activităţi liberale pentru care trebuie să plătească taxe",a declarat Emil Radu Moldovan.

LiderulPSD a spus că pe zi ce trece apare câte o nouă dovadă de "incompetenţă,cinism şi nesimţire" a acestui Guvern.

"Amvăzut ce se întâmplă cu cei care sunt plătiţi din drepturi de autor şi capersoane fizice autorizate, care sunt obligaţi să depună declaraţii fără cafuncţionarii să fie instruiţi cum trebuie completate aceste formulareaberante", a declarat el.

DeputatulPSD a adăugat că ministrul Muncii şi cel al Finanţelor arată, pe zi ce trece,că în administraţie, personalul este slab pregătit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine