2020-08-10 12:22

Raluca Turcan va candida pentru al treilea mandat, la Sibiu

 |  13:10
Raluca Turcan va candida pentru al treilea mandat, la Sibiu

Deputatul Raluca Turcan este primul parlamentar în funcţie care şi-a anunţat noua candidatură. Vicepreşedintele PDL a declarat, sâmbătă, că va candida pentru al treilea mandat de deputat în colegiul 2 din municipiul Sibiu.

'Avem luni un Colegiu Director şi se stabileşte calendarul de pregătire a alegerilor parlamentare. Da (o să mai candidez pentru colegiul Sibiu n.r.)', a declarat Raluca Turcan.

Deputatul a explicat că toţi parlamentarii PDL au susţinerea partidului pentru a mai candida pentru noi mandate în colegiile în care au fost aleşi în urmă cu patru ani. Singurii parlamentari PDL în funcţie care nu vor putea candida pentru noi mandate sunt cei care au probleme cu legea şi care nu vor trece de verificările care urmează să fie făcute de comisia condusă de Monica Macovei.

'PDL are un principiu (...) toţi parlamentarii îşi păstrează colegiile şi dacă doresc să mai candideze, candidează în colegiile în care au mai fost aleşi. (...) Dacă au probleme cu legea, mi se pare normal să existe un filtru, acesta este şi scopul înfiinţării acestei comisii de integritate', a explicat aceasta.

Nu există motive pentru care Guvernul ar trebui să schimbe colegiile existente, a mai spus Raluca Turcan. Referitor la data alegerilor parlamentare, Raluca Turcan a declarat că ultima dată pe care a auzit-o vehiculându-se este 2 decembrie 2012, scrie Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639573-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz