2020-06-04 09:01

Reglare de conturi în Piatra Neamţ: un mort şi un rănit

 |  14:15
Reglare de conturi în Piatra Neamţ: un mort şi un rănit

O persoană amurit, iar alta a fost rănită, duminică la prânz, după ce un necunoscut aintrat într-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamţ şi a tras cu unpistol cu glonţ înspre acestea.

Aurelian Şoric,şeful Poliţiei Piatra Neamţ, a declarat că incidentul s-a petrecut, duminică,în jurul prânzului, când o persoană necunoscută a intrat ntr-o cafenea dincentrul municipiului Piatra Neamţ şi a tras cu un pistol cu glonţ înspre douăpersoane din local, una dintre acestea fiind rănită foarte grav, iar cealaltămai uşor.

Potrivit surseicitate, la ora actuală există un suspect în acest caz, Parchetul TribunaluluiNeamţ declanşând deja investigaţii cu privre la împrejurările în care s-aprodus incidentul, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omorşi, respectiv, omor, dar şi pentru nerespectarea regimului armelor şimuniţiilor, cu atât mai mult cu cât din primele date a reieşit că suspectul arfi folosit arma în mod ilegal.

Chemată la faţalocului, Ambulanţa le-a preluat pe cele două persoane, însă în cazul uneiadintre acestea, cu multiple răni în torace şi abdomen, nu a mai putut fisalvată, celălalt rănit fiind stabilizat hemodinamic şi fiind trasnportat laspital.

Potrivitmedicilor, persoana rănită are nevoie de aproximativ zece zile de spitalizare.

Jandarmeria afost solicitată de către poliţişti în zona unde a avut loc incidentul. Potrivitpurtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Cătălin Răzmeriţă, patrule de ordinepublică şi echipajele de intervenţie au înconjurat toată zona pentru a ajutaPoliţia la strâmgerea probelor necesare investigaţiilor.

Totodată,oficialul Jandarmeriei a spus că deocamdată nu a fost reţinută nicio persoană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine