2019-07-19 02:39

Remiza cu Basel l-a scos din minți pe Reghe

 |  22:50
Remiza cu Basel l-a scos din minți pe Reghe

Steaua a reușit doar un egal în a doua partidă din cantonamentul din Spania. Adversarul a fost unul puternic, elvețienii de la FC Basel, oponenți de tradiție pentru echipele românești în cupele europene din ultimii ani. A fost 1-1, gol Pintilii, minutul 80, respectiv Zouza, în prelungiri, într-o partidă spectaculoasă, în care ambele echipe au ratat o sumedenie de ocazii.

Laurențiu Reghecampf a fost foarte nervos pe parcursul întâlnirii, vociferând de multe ori la adresa arbitrului central. A fost stăpânit cu greu de staff-ul echipei, și a fost la un pas de a fi trimis în tribună. La finalul partidei, Reghe, supărat și ofticat de evoluția elevilor săi, mai ales pe cei din defensivă, dar și din cauza golului primit cu mare lejeritate în ultimul minut,  și-a vărsat năduful, pe bună dreptate, pe jucători. Transmisia TV l-a surprins pe antrenor urlând la Tănase & Co, repetând obsesiv: “Nu se poate așa ceva, nu se poate așa ceva”.

STEAUA: Stanca - Cruz, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Rusescu, Chipciu – Nikolic. Au mai jucat: Prepeliță, Tănase, Gardoș, Lupu, Pârvulescu, Cojocaru, Roche, M. Costea, Bratu, Filip, Năstăsie

BASEL: Sommer - P. Degen, Dragovici, Schar, Park - Die - D. Degen, M. Diaz, Fabian Frei, Stocker – Alexander  Frei

Cruz, dezinvolt și fară greșeală. Pe Becali nu l-a dat pe spate

Venit de doar câteva zile la echipă, brazilianul Rafael Cruz a fost aruncat deja în luptă de Laurențiu Reghecampf, presat de timp pentru a găsi o soluție viabilă pe banda dreaptă a apărării în vederea dublei cu Ajax. Fotbalistul cariocas a început titular în meciul cu elvețienii și a evoluat simplu și sigur, părând, la prima vedere, o soluție bună. Cruz a intrat bine în combinații cu noii săi colegi, însă a avut și un minus, nu a urcat aproape deloc în atac. Prestația sa nu l-a încântat pe Gigi Becali: “Cruz mi s-a părut un fel de Dumitraș, pe care noi nu l-am ținut. Ar fi bun Râpă. Pot să-l iau de la Galați. Nu mi-a plăcut de Bratu și de Rocha, nu au arătat nimic atât timp cât au jucat”

Cu poarta goală?

Nu era suficient că Tătărușanu s-a accidentat înaintea meciului cu Celtic, iată că și Stanca a resimțit o jenă în zona inghinală la o minge respinsă în extremis. Portarul venit de la Pandurii a cerut schimbare, nedorind să riște o accidentare mai serioasă. Între buturi a intrat puștiul Cojocaru, care a avut o prestație curajoasă și sigură, arătând că poate fi o soluție pentru viitor.

Următorul meci al Stelei va fi pe 21 ianuarie, cu Ferencvaros.

Foto: uefa.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639868-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Mihai a uitat de Mihai Totul a fost bine şi frumos la Steaua până când Mihai Stoica a ieşit din închisoare. La telefon, fraţia cu Reghe mergea ca unsă, însă între cei doi treaba stă aproape pe dos. De fapt între cei trei, pentru că în ecuaţie intră şi soţia antrenorului, Anamaria. De curând, Meme a lansat un atac cu bătaie lungă
29 Mai 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray