2020-02-19 17:56

Şapte persoane au murit în ultimele trei zile la Constanţa, cel mai probabil din cauza căldurii

 |  13:51
Şapte persoane au murit în ultimele trei zile la Constanţa, cel mai probabil din cauza căldurii

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, în ultimele treizile, la Spitalul Judeţean din Constanţa, unde au ajuns cu sindrom hipertermic,după ce, cel mai probabil, s-au expus la soare la ore nepotrivite sau au lucratîntr-un mediu cu temperaturi extrem de ridicate.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică dinConstanţa, Constantin Dina, în perioada 6 - 9 august un număr de 13 persoanes-au prezentat la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Clinic Judeţean de UrgenţăConstanţa, cu sindrom hipertermic, cu temperaturi de peste 40 de grade.

Conform sursei citate, şapte dintre aceste persoane aumurit în unitatea medicală.

"Majoritatea persoanelor decedate aveau vârste de 60- 75 de ani şi aveau şi afecţiuni asociate, dar au fost şi două cazuri labărbaţi tineri, de 38 de ani, respectiv, 31 de ani, care lucrau în condiţii detemperaturi foarte înalte", a declarat Constantin Dina.

El a precizat că bărbatul în vârstă de 38 de ani lucra peunul dintre şantierele autostradei Cernavodă - Constanţa, iar cel de 31 de aniera bucătar, iar când i s-a făcut rău prepara carne la grătar.

Cele şapte victime au fost transportate la morgă pentrustabilirea cu exactitate a cauzei deceselor, medicii legişti încercând săstabilească dacă moartea acestora a fost urmare a expunerii prelungite lasoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine