2020-02-24 14:44

Satu Mare: Un bărbat şi fiul său de şase ani au murit loviţi de o maşină pe trotuar

 |  17:46
Satu Mare: Un bărbat şi fiul său de şase ani au murit loviţi de o maşină pe trotuar

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi fiul acestuia, deşase ani, au murit, duminică, după ce au fost loviţi, pe trotuar, de unautoturism condus de un tânăr de 23 de ani, în localitatea Turulung, judeţulSatu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean dePoliţie (IJP) Satu Mare, Ana Mălăescu-Lăpuştea, a declarat, luni, bărbatul şifiul acestuia se aflau pe trotuar, moment în care un autoturism Audi a derapat,intrând direct în ei şi omorându-i pe loc.

Cercetările au relevat faptul că şoferul care conduceaautoturismul, Vasile Cionca, de 23 de ani, din Tarna Mare, este vinovat deproducerea accidentului, acesta fiind reţinut şi prezentat Parchetului de pelângă Tribunalul Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 dezile pentru ucidere din culpă. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acestaindicând că nu consumase alcool.

Martorii accidentului au spus că atât şoferul, cât şi unalt tânăr şi două fete care se aflau în Audi au ieşit pe picioarele lor dinmaşină.

La scurt timp după producerea accidentului, jandarmii aufost chemaţi să intervină, deoarece locuitorii din Turulung ameninţau că daufoc maşinii care le-a ucis consătenii. Trupele de intervenţie au reuşit săaplaneze conflictul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine