2020-07-04 03:20

Scafandri dispăruţi în mare, în dreptul epavei vasului turcesc Medy – VEZI FILM

 |  12:43
Scafandri dispăruţi în mare, în dreptul epavei vasului turcesc Medy – VEZI FILM

Doi scafandri ai unei firme particulare au dispărut, joiseară, în timpul scufundării la epava navei sub pavilion turcesc Medy, dinapropierea digului de nord al portului Constanţa.

Potrivit directorului Agenţiei Navale de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare(ARSVOM), Ion Voicu, cei doi scafandri aparţin firmei particulare Hunter'sCompany, iar joi după-amiază au mers pentru o filmare la epava vasului turcescMedy.

"Era vorba despre o echipă formată din patru scafandri. Doi au intratsă filmeze şi au ieşit, iar apoi au intrat ceilalţi doi. După aproximativ 40 deminute însoţitorii lor au văzut că aceştia nu mai ies, iar primii scafandri auintrat din nou în apă, să-i caute", a declarat Ion Voicu.

Pentru că nu s-a reuşit localizarealor, s-a solicitat sprijinul autorităţilor, iar în zonă au ajuns maimulte ambarcaţiuni ale ARSVOM şi ale Poliţiei de Frontieră.

"Din păcate, când am ajuns noi acolo marea se montase foarte tare şinu am mai putut coborâ cu scafandrii noştri pentru că le-am fi pus viaţa înpericol. Am continuat să patrulăm zona cu navele, până la lăsareaîntunericului, în speranţa că au ieşit cumva la suprafaţă şi plutesc în derivă,dar nu i-am găsit" a mai afirmat directorul ARSVOM.

Vineri dimineaţă, scanfadrii ARSVOM au încercat din nou să meargă în zonaîn care au dispărut colegii lor, dar nu au putut ieşi în larg din cauza vremiinefavorabile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz