2020-07-02 13:50

Scandal cu săbii şi bâte între două familii din Mogoşoaia

 |  09:06
Scandal cu săbii şi bâte între două familii din Mogoşoaia

Cinci persoane au fost rănite înurma unui scandal izbucnit, marţi noapte, între două familii rivale dinlocalitatea ilfoveană Mogoşoaia, care s-au luat la bătaie cu săbii şi bâte,poliţiştii fiind nevoiţi să tragă focuri de armă în aer pentru a-i linişti pescandalagii.

Membriicelor două familii s-au luat la bătaie pe străzile din Mogoşoaia din cauza unorconflicte mai vechi şi pe fondul consumului de alcool , a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt alInspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, Claudia Burada.

În altercaţie au fost folosite bâteşi săbii, cinci persoane fiind rănite, însă fără a fi necesară spitalizarea lor. De asemenea, două maşini ale membrilor celor douăfamilii implicate în conflict au fost sparte, a mai spus Claudia Burada.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţişti,jandarmi şi trupe de intervenţie, care au fost nevoite să tragă mai multefocuri de armă pentru a-i linişti pe scandalagii.

Poliţiştii urmează să îi identifice pe cei implicaţi înconflict, unii vor fi duşi la Poliţia Buftea, iar alţii la IPJ Ilfov, a maispus Claudia Burada.

Ea a precizat că uniidintre participanţii la conflict vor fi cercetaţi pentru ultraj contra bunelormoravuri, distrugere şi vătămare corporală.

Un echipaj de poliţie va rămâne în zonă până miercuri seară,pentru a preveni apariţia unui nou conflict, a adăugat purtătorul de cuvânt alIPJ Ilfov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz