2020-02-26 19:39

Schimbul imobiliar, noua soluţie pentru ieşirea din criză

 |  14:48
Schimbul imobiliar, noua soluţie pentru ieşirea din criză

Numărulromânilor care optează pentru schimburi imobiliare, în detrimentul vânzării,este în creştere, această soluţie de schimbare a locuinţei implicând sume micide bani, potrivit datelor portalului MagazinulDeCase.ro.

MagazinulDeCase.roa reuşit să reunească până în prezent un număr considerabil de oferte deschimburi, se arată într-un comunicat al site-ului.

Deexemplu, un proprietar din Bucureşti care deţine o casă cu şase camere în PiaţaUnirii vrea să o schimbe pentru un Penthouse şi să primească diferenţa în bani.Acesta consideră că aceasta este metoda cea mai bună de a rămâne şi cu cevabani în buzunar după finalizarea tranzacţiei.

Alţiproprietari au apelat la schimb ca la o ultimă soluţie având în vedere că nu aureuşit să vândă.

"Schimbulimobiliar reprezenta în trecut o soluţie pentru proprietarii care deţineau casesau apartamente cu suprafeţe mari. Totuşi, în acest moment acesta a devenit osoluţie şi pentru proprietarii care doresc să se mute într-un apartament cusuprafaţă mai mare preferând să dea o diferenţă mai mică în bani în locul unuicredit la bancă. Totodată, procedeul schimburilor este căutat în mare măsură şide aceia care doresc să se mute în altă zonă, însă nu doresc să schimbe tipulde locuinţă pe care îl deţin", se menţionează în comunicat.

MagazinulDeCase.roa fost achiziţionat, la începutul lunii iulie, de către Sanoma Digital,companie subsidiară a grupului Sanoma Magazines International.

Pesite sunt publicate anunţurile imobiliare direct de la proprietari, pe bazaunei taxe fixe, fără nici un comision pentru tranzacţiile finalizate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine