2020-02-17 14:21

Sebastian Vlădescu despre Emil Boc: “Are o înţelegere limitată a economiei”

 |  14:12
Sebastian Vlădescu despre Emil Boc: “Are o înţelegere limitată a economiei”

Capacitateapremierului Emil Boc de a înţelege complexitatea şi dificultăţile economieiromâneşti este limitată, în primul rând din cauza pregătirii acestuia, mai alesîn contextul unei perioade extrem de dificile precum criza, consideră fostulministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu.

"Înceea ce priveşte capacitatea primului ministru de a înţelege complexitateaeconomiei româneşti şi mai ales dificultăţile economiei româneşti, cred căexistă o limită care este generată în primul rând de pregătirea domniei sale,de faptul că a fost nevoit să preia economia românească într-un moment decriză", a spus Vlădescu la emisiunea "După 20 de ani", difuzatăduminică la Pro TV.

Fostulministru consideră că dacă economia românească ar fi fost într-o perioadă decreştere ca în anii 2005-2006 ar fi fost mult mai uşor pentru premier.

"Vorbescdespre o înţelegere limitată într-o perioadă extrem de dificilă", a arătatVlădescu.

Întrebat,în acest context, cine din Guvern se pricepe la economie, Vlădescu a răspunscă, din perspectiva articolelor din ziare, nimeni nu ar avea aceastăcapacitate.

"Dacăe să ma iau după ceea ce cred eu că am făcut, (...) în Ministerul Finanţelors-au făcut lucruri absolut necesare pentru România, care se vor vedea pesteani", a continuat fostul ministru.

Vlădescua fost remaniat la începutul lunii septembrie, alături de alţi cinci miniştri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine