2020-04-07 13:26

Secretarul de stat în MAI Mihai Capră a demisionat

 |  14:01

Secretarulde stat pentru Relaţia cu Prefecturile, Mihai Capră, a demisionat, după ceVasile Blaga şi-a dat demisia de onoare de la conducerea MinisteruluiAdministraţiei şi Internelor (MAI), au declarat, marţi, surse ministeriale.

Surselecitate au spus că Mihai Capră şi-a anunţat încă de luni intenţia de a-şi dademisia, imediat după ce Vasile Blaga a renunţat la funcţia de ministru.

Biroul depresă al MAI a confirmat că Mihai Capră şi-a înaintat, marţi, demisia dinfuncţia de secretar de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului.

Până lanumirea unui înlocuitor, Mihai Capră va rămâne pe post, pentru a asiguracontinuitatea activităţii, a precizat Biroul de presă al MAI.

Mihai Caprăeste secretar de stat în MAI din 2009. El a mai fost prefect al judeţuluiGalaţi, între 2005 şi 2008, şi preşedinte al Asociaţiei Prefecturilor şiSubprefecţilor din România.

Vasile Blagaşi-a anunţat, luni, demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţieişi Internelor, demersul său survenind protestului poliţiştilor de vineri dinfaţa Administraţiei Prezidenţiale.

În locul luia fost numit Traian Igaş, lider al senatorilor PDL, acesta depunând, luniseară, jurământul.

Ministruldemisionar al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat, marţi, căar fi o greşeală ca noul ministru să schimbe echipa de la MAI, subliniind căaceasta este una foarte bună.

Vasile Blagaa spus, la ieşirea din sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, căeste clar că "ieşirile deplasate" de la mitingul din 24 septembrie nuau fost bine primite de oameni şi că speră că poliţiştii au învăţat dingreşelile lor.

Întrebatdacă apreciază că vor fi schimbaţi şefii structurilor de arme din MAI, Blaga aspus că nu crede acest lucru, pentru că "toată lumea învaţă dingreşeli".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine