2020-04-08 13:03

Shobby de la “Codu Penal”, arestat după ce a accidentat mortal o femeie însărcinată

 |  13:17

CântăreţulMădălin Drăgan, membru al trupei hip-hop “Codu Penal”, cunoscut în industriedrept Shobby, implicat într-un accident de circulaţie produs în Ploieşti, înurma căruia o femeie însărcinată a decedat, a fost arestat pentru 30 de zile demagistraţii Judecătoriei Ploieşti.

MagistraţiiJudecătoriei Ploieşti au decis, în noaptea de joi spre vineri, arestareapreventivă, pentru 30 de zile, a lui Mădălin Drăgan, admiţând propunereaprocurorilor Parchetului Judecătoriei Ploieşti.

MădălinDrăgan a fost arestat sub acuzaţia de ucidere din culpă, conducere subinfluenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova, Radu Dan, adeclarat că Drăgan se află în arestul IPJ Prahova.

Anchetatoriiau stabilit că joi, Drăgan, aflat la volanul unui autoturism, sub influenţabăuturilor alcoolice, având 2,00‰ grame de alcool în sânge, a intrat pe contrasensşi s-a ciocnit cu o maşină condusă regulamentar de o femeie în vârstă de 33 deani.

În urmaimpactului, femeia, care era însărcinată în luna a cincea, a decedat. Totodată,în accident a mai fost rănită şi o altă femeie aflată în maşina victimei,aceasta suferind numeroase contuzii.

Drăgan aîncercat, imediat după producerea accidentului, să părăsească locul faptei,fără a se interesa dacă există victime şi care este starea acestora, fiindoprit de un martor, la o distanţă de aproximativ 40 de metri, potrivitprocurorilor.

Shobby le-adeclarat poliţiştilor că mergea dinspre Bucureşti spre Ploieşti şi că nu a maiputut controla maşina, astfel că s-a lovit de un parapet de pe partea dreaptă apodului, moment în care maşina a fost proiectată pe contrasens şi s-a izbit deautoturismul care venea din sens opus.

Dupăproducerea accidentului, unii dintre şoferii care au trecut pe pod au afirmatcă Drăgan a încercat să fugă, însă acesta a negat că ar fi vrut să plece de lalocul accidentului, spunând că doar s-a îndepărtat puţin de zona respectivă.

Accidentulprodus de Drăgan a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe podul careface legătura între Gara de sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine