2019-08-18 14:02

Silvio Berlusconi: ''Îmi place viaţa şi îmi plac femeile, nu datorez explicaţii''

 |  18:27
Silvio Berlusconi: ''Îmi place viaţa şi îmi plac femeile, nu datorez explicaţii''

PremierulItaliei, Silvio Berlusconi, a declarat că îi place "viaţa" şi îi plac"femeile", subliniind că nu datorează nimănui explicaţii în cazulminorei de origine marocană care a declarat că ar fi avut relaţii intime cu el,scrie ziarul La Repubblica în ediţia electronică.

"Opoziţiade stânga mă atacă în fiecare zi. Dar voi rămâne mereu aici", a declaratşeful Guvernului italian.

Întrebat dacăBiroul primului-ministru a intervenit pentru eliberarea din detenţie a tinereimarocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a răspuns:"Nu am făcut niciodată astfel de intervenţii. Pur şi simplu am semnalat căexista o persoană care avea nevoie de asistenţă. Asta este tot. A fost unsimplu telefon pentru găsirea unei persoane disponibile pentru a avea grijă dealtă persoană de care tuturor ne-a fost milă pentru că povestise ceva dramaticşi toţi am crezut", explică Berlusconi.

"În casamea vin doar persoane respectabile. Cred că tot ce a declarat această tânărăajută la clarificarea chestiunii. Mă comport ireproşabil cu invitaţii mei, îmiplace viaţa şi îmi plac femeile. Nimeni nu va putea vreodată să îmi schimbestilul de viaţă. Repet: m-am străduit să găsesc un sprijin pentru această fată,pentru că părea să fie într-o situaţie dramatică. Iar bunga-bunga este o glumăveche cu care încă mă distrez", subliniază premierul Italiei.

SilvioBerlusconi, în vârstă de 74 de ani, este suspectat că a avut relaţii intime cuo minoră de origine marocană, pentru eliberarea căreia Biroul primului-ministruintervenise telefonic, afirmând în mod fals că este nepoata lui Hosni Mubarak,preşedintele Egiptului. Trei apropiaţi ai premierului italian sunt cercetaţipentru favorizarea prostituţiei, după ce minora de origine marocană Ruby R., învârstă de 17 ani, a declarat că a fost invitată la petreceri desfăşurate învila lui Berlusconi din zona Arcore (în apropiere de Milano) şi a avut relaţiiintime cu şeful Guvernului italian.

Tânăra, care vaîmplini în noiembrie 18 ani, a fost reţinută în mai de poliţia italiană, care osuspecta de furtul a aproximativ 3.000 de euro şi unor bijuterii din casa uneiprietene. Pe 27 mai, în timp ce minora era audiată, la poliţie a fost primit untelefon din partea Biroului premierului italian, iar şeful de Cabinet a ceruteliberarea tinerei sub pretextul că ar fi fost nepoata lui Hosni Mubarak,preşedintele Egiptului.

Trei apropiaţiai lui Berlusconi sunt suspectaţi de "favorizarea prostituţiei" pentrucă ar fi facilitat venirea tinerei la petrecerile din vila Arcore. Este vorbade Dario "Lele" Mora, specialist în impresariat artistic, de NicoleMinetti, fostul dentist al lui Silvio Berlusconi, şi de Emilio Fede, directorulredacţiei de ştiri a postului Rete4, care face parte din trustul familiei luiBerlusconi.

Se pare că, deşiafirmase iniţial că avusese relaţii intime cu Silvio Berlusconi, Ruby şi-aschimbat declaraţia în faţa anchetatorilor, spunând că nu s-a întâmplat aşaceva şi că oricum primul-ministru ştia că are 24 de ani, nu 17.

Ruby arecunoscut că a participat la trei petreceri organizate în vila lui Berlusconi,alături de alte zece dame de companie. Minora marocană le-a spus anchetatorilorcă participase la un joc erotic numit "bunga-bunga".

"Silvio(Berlusconi - n.red.) mi-a spus că această formulă - bunga-bunga - a învăţat-ode la Muammar Kadhafi (liderul Libiei - n.red.), fiind un ritual al haremuluisău african", le-a declarat fata anchetatorilor italieni. Interpelat dejurnalişti, Silvio Berlusconi a declarat că nu se preocupă de "mizeriimediatice". Întrebat dacă s-a implicat în eliberarea minorei din detenţie,Berlusconi a răspuns: "Eu sunt o persoană care are milă şi mă ocup deproblemele oamenilor. Nu mă ocup de mizerii mediatice, vă las pe voi".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray