2019-12-13 04:48

Sindicatul de la Institutul Cantacuzino cere demiterea directorului

 |  19:17
Sindicatul de la Institutul Cantacuzino cere demiterea directorului

Sindicatul Institutului Cantacuzino din Capitală cere demiterea directorului Radu Dorel Lucian, după ce toate liniile de producţie de fiole sunt închise, iar în ultima perioadă acesta a refuzat să facă achiziţii. Lucian a fost repus în funcţie în urmă cu şase luni, la aproape doi ani de la demiterea sa pentru management defectuos.

Conform unui memoriu înaintat de sindicatul TESA, În primul mandat al lui Radu Lucian, respectiv din 2007, au început să se desfiinţeze ariile de producţie, fără ca membrii comitetului de direcţie să aducă obiecţii sau soluţii alternative. Sindicaliştii îl mai acuză pe director că nu-şi îndeplineşte obligaţiile şi nu-şi asumă responsabilităţile pe care le implică această funcţie.

Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a afirmat pentru Mediafax că analizează situaţia. "Vom analiza situaţia de la Institutul Cantacuzino. Institutul este în atenţia noastră de ceva timp, este într-o situaţie economică dificilă. Îi vom invita şi pe angajaţi. Vom analiza împreună", a afirmat Ritli.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639560-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray