2020-02-19 17:53

Şofer de camion român, arestat în Italia pentru uciderea unui turist

 |  19:03
Şofer de camion român, arestat în Italia pentru uciderea unui turist

Se pare căşoferul român a refuzat să îi plătească italianului oglinda retrovizoare pecare i-o acroşase şi a trecut cu maşina peste turistul întins pe şosea,transmite Realitatea.net

Un şofer de camion român afost arestat în Italia pentru uciderea unui turist care s-a întins pe şoseapentru a-l împiedica să plece fără să îi plătească oglinda retrovizoare pe carei-o acroşase.

Incidentul a avut loc la obenzinărie de lângă Bolzano,în nordul Italiei.

Moreno Mariani, de 49 deani, dormea în caravana sa, când Bogdan Benjamin, de 31 de ani, şofer de camionrezident în Spania, i-a acroşat oglinda retrovizoare şi i-a zgâriat maşina.

Românul a oprit, dar arefuzat să îi dea italianului asigurarea. Ulterior a plecat, dar a fost urmăritde italian. De frică să nu treacă graniţa fără să-i plătească oglinda,italianul s-a întins pe şosea. Camionul a trecut peste Mariani, cadavrulacestuia fiind aruncat câţiva metri.

"După ce a fostarestat,Bogdan a declarat că nu l-a văzut pe Mariani întins pe şosea, darmartorii susţin că actul a fost premeditat", a declarat un ofiţer depoliţie, citat de .

Prietena lui Mariani, carea asistat la scenă, a fost internată în spital în stare de şoc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine