2020-02-18 00:26

Starea lui Cristian Olteanu este gravă, are hemoragie cerebrală, a fost transferat la Neurochirurgie

 |  15:44
Starea lui Cristian Olteanu este gravă, are hemoragie cerebrală, a fost transferat la Neurochirurgie

Starealiberalului Cristian Olteanu este încă gravă, dar stabilă, a fost transferat,joi, din Secţia de Terapie Intensivă în Clinica de Neurochirurgie, unde urmeazătratament pentru oprirea hemoragiei cerebrale şi eliminarea sângelui, adeclarat, purtătorul de cuvânt al SUUB.

"Esteîn stare gravă, are trei fracturi craniene şi hemoragie cerebrală dată decontuzie. S-au putea să stea mai mult timp în spital şi chiar să fie operatpentru rezolvarea unei fracturi", a spus purtătorul de cuvânt alSpitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu.

CristianOlteanu a fost internat, miercuri, în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă aSUUB. Medicul Bogdan Popescu a precizat că, întrucât funcţiile vitale suntbune, după 24 de de la contuzie Cristian Olteanu a fost transferat în Clinicade Neurochirurgie.

"Arputea fi o spitalizare de lungă durată. După ce se resoarbe sângele şi traumase mai linişteşte, ar putea fi operat, sigur, dacă lucrurile decurg normal şinu intervin complicaţii", a adăugat purtătorul de cuvânt al SUUB.

CristianOlteanu a fost lovit în cap cu o bâtă, în timp ce se afla pe strada TârguNeamţ, agresorii fiind căutaţi de poliţişti, declara, miercuri, purtătorul decuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Incidentulde pe strada Târgu Neamţ a fost semnalat prin apel la 112, iar poliţiştii de laSecţia 25 au început cercetările în acest caz. Poliţiştii îi caută pe agresori,iar după ce Cristian Olteanu îşi va revenit, vor lua o declaraţie de la acesta,pentru a se stabili împrejurile în care s-a produs agresiunea, a precizatpurtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

CristianOlteanu, preşedintele PNL Sector 5, este tatăl fetiţei care a fost bătută debona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv, marţi, de cătreTribunalul Bucureşti, la amendă penală de 1.000 de lei şi la plata sumei de1.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire şi alte violenţe.

PNLarăta, într-un comunicat de presă, că liderul organizaţiei Sector 5, CristianOlteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuţi, când ieşea dinscara blocului unde locuieşte, liberalii menţionând că până acum nu au niciunindiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de naturăpolitică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine