2020-02-19 18:52

Stelian Tănase, numit director general la Realitatea TV în locul lui Cătălin Popa

 |  14:40

StelianTănase va ocupa funcţia de director general al Realitatea TV, înlocuindu-l peCătălin Popa, în timp ce Anamaria Lembrău va fi director editorial al postului,a declarat Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie alRealitatea-Caţavencu.

"Funcţiade director general al Realitatea TV va fi preluată de către domnul StelianTanase, care va face echipă cu doamna Anamaria Lembrau în calitate de directoreditorial", a spus Sorin Freciu.

Întrebat dece a fost înlocuit Cătălin Popa, Sorin Freciu a răspuns: "Este o decizieluată de comun acord de către Cătălin Popa cu acţionarul majoritar. Cătălin varămâne în companie într-o funcţie pe care o vom anunţa la momentulpotrivit".

Contactat deMEDIAFAX, Cătălin Popa nu a dorit să comenteze înlocuirea sa.

Pe de altăparte, Anamaria Lembrău, care din iunie 2010 ocupa poziţia de directoreditorial al The Money Channel, va fi înlocuită din funcţia pe care o deţine lateleviziunea de business a grupului Realitatea-Caţavencu.

"AnamariaLembrău va fi înlocuită din funcţia de la Money Channel, vom face acest anunţîn perioada următoare. Conducerea canalului este asigurată de DanApostol", a precizat Sorin Freciu.

Până lamomentul difuzării acestei ştiri, Stelian Tănase nu a putut fi contactat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-01Parerea ta...

PAULGROJDI
29 Sep 2010

P?i dup? chel?l?iala din timpul arest?rii ??fului nu urma o promovare logic?? Urmeaz? promovarea dinescului ,tribunul de cu garderoba chinezeasc?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine