2020-02-28 14:35

Suceava: Un autoturism al unui poliţist de frontieră din Siret a fost incendiat

 |  15:56
Suceava: Un autoturism al unui poliţist de frontieră din Siret a fost incendiat

Poliţiştiisuceveni fac cercetări într-un caz de distrugere după ce un autoturismaparţinând unui poliţist de frontieră din Siret a fost incendiat, în noaptea dejoi spre vineri, în prezent fiind efectuate cercetări de către poliţişti de laFormaţiunea de Investigaţii Criminale.

Potrivit IPJSuceava, Poliţia din Siret a fost sesizată, în cursul nopţii de joi sprevineri, că un autoturism parcat pe o stradă din localitate a luat foc.

La faţalocului s-au deplasat o echipă operativă şi un echipaj al Gărzii de PompieriSiret care au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Potrivitprimelor cercetări, s-a constatat că autoturismul lui Ilie Z. (47 ani) dinSiret, care se afla parcat în faţa unui imobil de pe strada Alexandru cel Bun,prezenta urme de incendiere în proporţie de 30%, prejudiciul fiind estimat la20.000 de lei.

Totodată,potrivit concluziilor pompierilor, focul care a provocat incendiul a provenitdin exterior.

Cercetărilesunt continuate de poliţişti de la Formaţiunea de Investigaţii Criminale dincadrul Poliţiei Oraşului Siret pentru distrugere, cauza urmând a fi soluţionatăprocedural, mai precizează IPJ Suceava.

Purtătorulde cuvânt al IJPF Siret, agentul principal de poliţie Ovidiu Sasu, a confirmatcă proprietarul autoturismului incendiat este poliţist de frontieră.

El a spus căîn acest caz cercetările sunt efectuate de Poliţia Siret pentru stabilireacauzei producerii incendiului şi identificarea persoanelor care ar fi provocatincendiul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine