2020-01-27 13:41

Sucevean reţinut după ce a agresat şi ameninţat cu moartea un poliţist

 |  14:16
Sucevean reţinut după ce a agresat şi ameninţat cu moartea un poliţist

Un suceveana fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru ultraj şi ultraj contrabunelor moravuri, după ce a ameninţat cu moartea şi a agresat, marţidupă-amiază, un poliţist de la postul din localitatea Vereşti.

PotrivitPoliţiei Judeţene Suceava, un agent al Postului de Poliţie Vereşti, care seafla în timpul serviciului, a mers, marţi după-amiază, în satul Corocăeşti, cuo autospecială din dotarea instituţiei, iar la intersecţia unor drumuricomunale a fost ajuns din urmă de un localnic care conducea un moped.

Poliţistul,care oprise maşina şi avea un geam deschis, a fost înjurat şi ameninţat cumoartea de către localnic.

Conformsursei citate, poliţistul a coborât din maşină, iar bărbatul a continuat să-lameninţe şi l-a agresat. Agentul a cerut sprijin, la faţa locului sosind, înscurt timp, un alt poliţist. Cei doi poliţişti l-au imobilizat pe localnic şil-au dus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde bărbatul a fost testatcu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerulexpirat.

Bărbatul afost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul Poliţiei Suceava, fiindcercetat pentru ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine