2020-02-26 19:34

Sulfina Barbu cere schimbări în PDL. Boc răspunde enigmatic

 |  13:17
Sulfina Barbu cere schimbări în PDL. Boc răspunde enigmatic

DeputatulPDL Sulfina Barbu a declarat, luni, la RFI România, că este nevoie de oconducere interimară a partidului, întrucât actualul BPN este spectator lascăderea încrederii populaţiei în partid.

"Trebuiesă ne asumăm guvernarea şi lucrul acesta se întâmplă, dar avem nevoie de oconducere interimară. Dacă ignorăm realitatea, este în defavoarea partidului.Nu cred că putem vorbi foarte eficient despre actuala conducere, careîntr-adevăr a câştigat multe alegeri, dar actualul Birou Permanent Naţional alpartidului este spectator la o scădere în încredere a partidului, ajuns undevala 15%", a declarat liderul Organizaţiei de Femei a Partidului DemocratLiberal.

SulfinaBarbu a susţinut că trebuie luate cât mai rapid decizii: "Este clar că nue totul bine şi frumos! Trebuie să luăm nişte decizii. Nu sunt pe principiul cătrebuie să ne băgăm capul în nisip, precum struţul, în faţa problemelorpartidului, dar stă în puterea noastră, avem soluţiile, important este să leaplicăm".

PreşedintelePDL, Emil Boc, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, referitor la declaraţiadeputatului Sulfina Barbu privind necesitatea unei conduceri interimare apartidului, că toate problemele se discută în partid, nu în afara lui.

"Discutămtoate problemele în partid şi nu în afara partidului", a spus Boc,referindu-se la declaraţia Sulfinei Barbu privind necesitatea unei conduceriinterimare a PDL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine