2020-07-07 03:53

Sulfina Barbu: PSD nu este dispus să-şi asume guvernarea în această toamnă

 |  17:20

DeputatulPDL Sulfina Barbu a declarat, joi, că PSD se "joacă de-a opoziţia şi de-amoţiunea de cenzură" şi nu este dispus să-şi asume guvernarea în aceastătoamnă, arătând că afirmaţiile lui Victor Ponta că PSD lucrează la un programpentru 2012-2020 reprezintă o dovadă în acest sens.

"LuiVictor Ponta i-a scăpat porumbelul din greşeală. PSD vrea la guvernare doar din2012. Prin declaraţiile de astăzi (joi- n.r.) Victor Ponta a demascatadevăratele intenţii ale PSD, social-democraţii nu au nici cea mai micăintenţie să intre la guvernare din această toamnă", a precizat SulfinaBarbu.

Eas-a referit la declaraţiile liderului PSD potrivit cărora programul la carelucrează PSD este viziunea partidului pentru anii 2012-2020.

"Aceastaeste dovada oferită. PSD se joacă de-a opoziţia, se joacă de-a moţiunea decenzură şi nu este dispus să-şi asume greul guvernării pe timp de criză",a adăugat deputatul PDL.

Barbua mai spus că "toată povestea cu moţiunea de cenzură şi programul lor deguvernare este doar un joc de imagine pentru a mai creşte în sondaje".

Eale-a atras atenţia liberalilor să fie atenţi la "adevăratele intenţii alePSD".

"Lerecomand colegilor de la PNL să fie atenţi la adevăratele intenţii ale PSDatunci când îşi fac planuri politice pentru următorii ani", a mai arătatSulfina Barbu.

PreşedintelePSD, Victor Ponta, şi preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, auanunţat, joi, finalizarea proiectului programului de guvernare, care cuprindepeste 600 de pagini, dar care ar putea fi modificat în urma dialogului cu alţispecialişti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz