2020-07-07 03:44

Tabără: Şeitan şi Vlădescu ar putea fi vizaţi de remaniere; totuşi, Vlădescu s-a descurcat bine

 |  11:58
Tabără: Şeitan şi Vlădescu ar putea fi vizaţi de remaniere; totuşi, Vlădescu s-a descurcat bine

DeputatulPDL Valeriu Tabără apreciază că remanierea guvernamentală va fi făcută, iarunii dintre cei vizaţi ar putea fi miniştrii Muncii şi Finanţelor, dar a arătatcă, personal, are o părere deosebită despre Sebastian Vlădescu, care s-adescurcat bine într-o situaţie dificilă.

"Eucred că analizele sunt deja făcute. Pe 1 septembrie trebuie să se prezinte oanumită situaţie cerută după întâlnirea de la Snagov şi evaluarea din aceastăvară şi mai mult ca sigur că o astfel de remaniere se va face. Printre ceivizaţi ar putea fi cei care au fost ţintele presei şi ale conducerii PDL,Ministrul Muncii, Ministrul Finanţelor", a precizat Valeriu Tabără.

Ela spus că este posibil să se facă această remaniere, deşi, personal, are opărere deosebită despre ministrul Sebastian Vlădescu.

"Eposibil să se facă această remaniere, deşi, personal, am o părere deosebitădespre ministrul Vlădescu. Niciun alt ministru nu s-ar fi descurcat mai bine înaceastă situaţie dificilă cum au făcut-o Sebastian Vlădescu şiprimul-ministru", a afirmat Tabără.

DeputatulPDL a arătat că nu poate spune că are nemulţumiri legate de activitatea vreunuiministru, dar a apreciat că "agricultura nu merge, în general, înRomânia".

"Astanu înseamnă că vina aparţine celor de la Ministerul Agriculturii", aadăugat Tabără.

Ela mai spus că grupurile parlamentare ale PDL se vor întâlni miercuri searăpentru a discuta cu primul-ministru acest subiect şi a arătat că nu ştie laaceastă întâlnire va participa şi şeful statului.

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, la începutul lunii august, la postul public deteleviziune, că la 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu"grupuri parlamentare".

Şefulstatului s-a întânit pe 20 iunie cu liderii PDL la Snagov şi a acordatGuvernului un termen de 60 de zile pentru ca aplicarea măsurilor de austeritateşi a programului de restructurare să-şi dovedească eficienţa.

Vocidin PDL i-au indicat pe ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu şi pe cel alMuncii Mihai Şeitan drept remaniabili, mai ales în urma situaţiei create ladepunerea declaraţiilor de către cei care obţin venituri din drept de autor.

Grupurileparlamentare ale PDL se vor reuni pe 1 septembrie pentru o întâlnire cuprimul-ministru, fiind posibil să vină şi preşedintele Traian Băsescu, şedinţaavând ca obiectiv analiza miniştrilor pe obiectivele asumate, a declarat,duminică, deputatul PDL Sulfina Barbu.

"PDLa acceptat propunerile de austeritate ale Guvernului, a sprijinit în Parlamentacest guvern, acum trebuie să vedem rezultatele. Grupurile parlamentare ale PDLse reunesc pe 1 septembrie, atunci aşteptăm şi analiza primului-ministru şiprobabil că va veni şi preşedintele Traian Băsescu. Cred că pe 1 septembrie sevor reuni parlamentarii democrat-liberali, nu mai târziu", a precizatSulfina Barbu.

PremierulEmil Boc a reiterat, joi, la Sibiu, că o eventuală remaniere guvernamentală"se face, nu se discută".

Boca declarat, vineri, că activitatea ministrului Muncii, acuzat de actori,artişti şi jurnalişti pentru situaţia creată în urma aplicării noilor măsurifiscale, precum şi a celorlalţi miniştri, pentru o eventuală remaniere, o facedoar în Guvern şi cu "factorii autorizaţi".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz