2020-03-30 17:17

Tânăr cercetat după ce oprit în trafic i-a ameninţat pe poliţişti cu un pistol

 |  14:11
Tânăr cercetat după ce oprit în trafic i-a ameninţat pe poliţişti cu un pistol

Un tânăr în vârstă de 25 de ani este cercetat de Poliţie,după ce oprit în trafic, duminică seară, în localitatea Cumpăna judeţulConstanţa, pentru că autoturismul pe care îl conducea nu avea numere deînmatriculare, a devenit violent şi i-a ameninţat pe poliţişti cu un pistol.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ)Constanţa, tânărul aflat la volanul unui autoturism marca Opel a fost oprit întrafic, duminică seară, în jurul orei 19.45, de poliţiştii din Cumpăna, pentrucă nu avea montate numere de înmatriculare şi îi lipseau şi elemente alecaroseriei.

Tânărul a devenit violent, în momentul în care oameniilegii i-au cerut actele la control, încercând să scoată un pistol pe care îlavea într-un toc la centură. În acel moment, el a fost imobilizat de poliţiştişi a fost dus la sediul Poliţiei Comunale Cumpăna.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit căbărbatul deţinea legal pistolul cu gaze, calibrul opt milimetri, arma fiindconfiscată pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit sursei citate, autoturismul tânărului nu fuseseînmatriculat.

În timpul cercetărilor, bărbatul i-a ameninţat pepoliţişti, iar apoi a mimat o criză de epilepsie, fiind solicitată intervenţiamedicului din cadrul Dispensarului Cumpăna şi a unui echipaj al ambulanţei.

Potrivit cadrelor medicale, tânărul nu făcuse o crizăspecifică bolii de epilepsie, fiind conştient, însă cu toate acestea, el a fosttransportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru acordareade îngrijiri medicale.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetarepenală pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine